Női kézi: Elképzelhető, hogy külföldre megyek – Tomori

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.18. 15:47
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát a nyáron elhagyó Tomori Zsuzsanna nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a következő szezont külföldön kezdi el.

„Egyelőre egyeztetek a menedzseremmel a lehetőségekről – mondta a Borsnak Tomori Zsuzsanna, akinek idén nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a Győri ETO. – Két-három héten belül választok klubot. Most még semmi konkrétumot nem tudok mondani, az is elképzelhető, hogy külföldre megyek. Sosem játszottam máshol, csak itthon.” Borsnak Tomori Zsuzsanna, akinek idén nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a Győri ETO. – Két-három héten belül választok klubot. Most még semmi konkrétumot nem tudok mondani, az is elképzelhető, hogy külföldre megyek. Sosem játszottam máshol, csak itthon.”

A súlyos sérüléséből visszatérő válogatott balátlövő hozzátette, neki sem indokolták meg részletesen Győrben, miért nem számolnak vele a jövőben, csak a tényt közölték vele, ezzel együtt élvezte az ott töltött éveket.

Szeretne stabil BL-résztvevő csapatba igazolni, de a legfontosabb az állandó játéklehetőség, hogy legalább egy félidőt mindig a pályán lehessen.

„Az biztos, hogy két évig még játszom, aztán meglátom, mit hoz a jövő” – tekintett előre Tomori, aki azt kizárta, hogy visszavonulása után edzőként dolgozzon, de a háttérben szívesen maradna a sportágban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik