Kézilabda: Köstner Vilmos megküzdött a koronavírussal

Vágólapra másolva!
2021.03.18. 16:38
null
Köstner Vilmos a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki másnapján észlelte a tüneteket (Fotó: Földi Imre)
A kiváló tréner a gondos ellátásnak köszönhetően immár otthon gyógyul tovább – számolt be róla a haon.hu.

Facebook-posztban köszönte meg a rengeteg érdeklődést a koronavírus-fertőzéssel egy ideig kórházban kezelt Köstner Vilmos, aki március elejéig volt a DVSC női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

A közösségi oldalára kitett bejegyzésben a többek között Hajós Alfréd-díjjal is kitüntetett szakember mindenkit megnyugtatott, hogy a kórházat elhagyva feleségével együtt már az otthonukban gyógyulnak tovább.

A Hajdú-bihari Napló éppen porszívózás közben érte utol Köstner Vilmost, ami mutatja, hogy szerencsére a kiváló szakember vélhetően valóban túl van már a nehezén. Mint kiderült, a fertőzés az edzőváltás időszakára tevődik, mivel a tréner a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki másnapján észlelte magán és a feleségén a köhögést. A tesztelés eredménye pedig egyértelműen kimutatta a koronavírus jelenlétét a szervezetükben.

„Előtte egy héttel megkaptuk az első oltást, ami, gondolom, enyhíthetett a tüneteken. Egy pár nap elteltével viszont felment a lázam, ezért úgy döntöttünk, hogy megnézetjük magunkat a kórházban, és jól is tettük, hisz a vizsgálatok a tüdőnk 30 százalékára kiterjedő tüdőgyulladást mutattak ki” – elevenítette fel Köstner Vilmos.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik