Vébézene: hivatalos és nem hivatalos 2014-es vébédalok egy helyen! - videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.09. 17:17
null
Pitbull és Claudia Leitte – ők éneklik a vébé hivatalos dalát (forrás: zimbio)
Alig néhány nap van már csak hátra a világbajnokság kezdetéig, és ennek csalhatatlan jele, hogy egyre-másra jönnek ki a hivatalos mellett a nem hivatalos vébédalok is. Amint az tudható, a hivatalos dalt Pitbull és Claudia Leitte adja elő. Eredetileg úgy volt, hogy Jennifer Lopez is fellép velük a megnyitón, de mégsem, mert Lopez lemondta. A vébé hivatalos dalának One Love, One Rhythm című lemezén még 14 szám hallgatható meg, gyaníthatóan sokszor fogjuk még hallani őket a következő egy hónapban.

Korábban Shakira, nemrég Lily Allen tett közzé egy nótát, és máris itt a következő, hiszen a Monty Python is közreadta a saját mondanivalóját a foci vébéről – dalban. Hogy ne kelljen őket keresgélni, most egy cikkbe gyűjtöttük össze mind a négy klipet, lehet választani, hogy melyik a legjobb.

Először jöjjön a hivatalos dal, a We Are One.

Shakira lalázva szeretne a slágerlisták élére ugrani a focivébé kapcsán. Ebben futballisták, például Neymar, Piqué, Messi, Falcao segített neki:

Lily Allen néhány napja mutatta be a klipjét. Ez elsősorban az angol válogatott sikeréért született, a címe pedig: Bass Like Home.

És akkor egy klasszikus, kissé átdolgozva. A Monty Python-társulat mutatta be az Always Look on the Bright Side of Life című dal zenéjére a „nem hivatalos dalt”. Igazából nem sokat változtattak a szövegen, csak itt-ott beszúrtak néhány vébére történő utalást, hiszen az élet napos oldalát egy vébékiesés után is érdemes nézni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik