El: a Napoli elnöke kifakadt, bírózott és összeesküvést sejtet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.08. 09:51
null
A Napoli elnökénél elszakadt a cérna (Fotó: Reuters)
Aurelio De Laurentiis, az olasz SSC Napoli elnöke rendkívül kifakadt, miután csapata 1–1-es döntetlent játszott a Dnipro ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén, a nápolyi San Paolóban.

 

 

A találkozón sokkal többet támadott a Napoli, amely a második félidőben David López révén előnyhöz is jutott. A Dnipro cserecsatára, Szeleznyov a hajrában egy egyértelmű lesgóllal egyenlített, így az ukrán együttes biztató helyzetből várhatja a jövő heti visszavágót.

A Dnipro egyenlítő gólját megelőző pillanat
A Dnipro egyenlítő gólját megelőző pillanat

 

„Rettentő ideges vagyok. Les volt. Így akarnak értéket adni egy jelentéktelen kupasorozatnak? Egyébként is csak azért vagyunk még versenyben, mert a győztes elindulhat a Bajnokok Ligájában” – kezdte kirohanását De Laurentiis a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

„Egy elődöntőre nem küldhetnek olyan bírói hatost, akik képtelenek ellátni a feladatukat. Platini ezzel nagyon leszerepelt. Remélem, Nyon egy sötét szobájában majd elgondolkodik ezen. Talán jobb is lenne, ha lemondana. Elfogadhatatlan, hogy valaki nem tud megszervezni egy versenysorozatot úgy, hogy megfelelő játékvezetőket küldjön.”

„Nézzék meg Nicola Rizzolit, aki szerdán fújt a Bajnokok Ligája elődöntőjében Barcelonában. Nekünk pedig jutott egy Svein Oddvar Moen. Ki ez egyáltalán? Hallottak már róla? Ő egy fontos embert? Egyáltalán megvan a képesítése?”

„A játékosaimat nem tudom hibáztatni, mindent beleadtak, de a játékvezető a Dnipróval volt. Ez azt jelenti, hogy a Napoli elődöntős részvétele irritál valakit és azt akarják, hogy ismét a Sevilla nyerje a trófeát” – zárta szavait a Napoli első embere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik