Autósport: „Bérgyilkos az exem!” Drog, film vagy valóság?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.14. 10:04
null
Ki az áldozat? (Fotó: espn.com)
Még csak január van, de nagy valószínűséggel már most összehozta az év sportnyilatkozatát a NASCAR Sprint-kupában versenyző Kurt Busch. Az amerikai állítja, exbarátnője bérgyilkos, akinek az volt a feladata, hogy tönkretegye az életét. A hölgy szerint ez viszonylag távol áll a valóságtól.

Kezdjük a legelejéről. Kurt Busch neve gyakran szerepel mostanában az amerikai sajtóban, ugyanis a 36 esztendős NASCAR-versenyző ellen távoltartási végzést kért korábbi barátnője, Patricia Driscoll, aki állítja, Busch többször is megütötte őt az egyik verseny után.

Egyszerre fájdalmas és hihetetlen a történet, amellyel Busch védekezett.

Az amerikai ugyanis a bíróságon közölte, exe képzett bérgyilkos, aki megfélemlítette Amerikát, gyakran véres ruhában tért haza, a háttérben egész Washingtont uralja, őt pedig ki akarta készíteni, így ebben a történetben ő az áldozat.

„Nem vagyok őrült. Senki sem hisz nekem, de csak én ismerem őt közelről” – mondta Busch.

Egyesek szerint könnyen megeshet, hogy a versenyző drogok hatása alatt volt, miközben vallott az ügyben, ám az érintett hölgy szerint másról van szó.

„Érdekes, hogy a sztori, amellyel Busch előállt, szinte egy az egyben megegyezik azzal a forgatókönyvvel, amelyen évek óta dolgozom…” – reagált a vádakra Patricia Driscoll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik