Ezúttal Artur viszi el a balhét

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2013.01.14. 01:01
A portugál csúcsrangadó most sem múlhatott el nagy gólok, bődületes hibák, no meg izgalmak nélkül. Az egyéni teljesítményekkel összességében...

A portugál csúcsrangadó most sem múlhatott el nagy gólok, bődületes hibák, no meg izgalmak nélkül. Az egyéni teljesítményekkel összességében elégedettek lehetünk, viszont az eredménnyel már nem annyira. Lássuk tehát, hogy ki mit tett le az asztalra az est folyamán!A portugál csúcsrangadó most sem múlhatott el nagy gólok, bődületes hibák, no meg izgalmak nélkül. Az egyéni teljesítményekkel összességében elégedettek lehetünk, viszont az eredménnyel már nem annyira. Lássuk tehát, hogy ki mit tett le az asztalra az est folyamán!

Artur - 4.0

Már egy hete az Estoril ellen is lepkézett, de akkor úgy voltunk vele, hogy inkább ott tegye 3-0-ás vezetésnél, mintsem a Portó ellen. A legrosszabb történt meg - mindkét meccsen hibázott egy nagyot. Ezidáig egyáltalán nem volt rá panaszunk, hisz régen nem volt már ilyen jó kapusa a csapatnak, viszont ez a hibája súlyos következményekkel bírhat még a későbbiekben. Csak remélni tudjuk, hogy nem tört meg benne valami. Az első gólról egyébként nem tehetett.

Maxi Pereira - 6.5

Őt mindig felpörgetik a rangadók, bár a többi meccsen sem lehet azt mondani, hogy nyugisan játszik. Volt egy-két jó megmozdulása - a második gólunk előtt pl. kiválóan sarkazta oda a labdát Salviónak. Negatívumként viszont a felelőtlen szabálytalankodásait kell, hogy felhozzam. Egy másik bíró nem biztos, hogy végig engedte volna neki játszani a meccset.

Jardel - 7.0

Egész jól megbirkózott Varelaékkal és azt kell, hogy mondjam, örülök, hogy ő szerepelt ma Luisao helyett. A kapitány játékában sajnos már egyre többször benne van a hiba, Jardel viszont meccsről-meccsre megoldja, amit meg kell. Külön öröm, hogy stabil volt a csúcsrangadón is.

Garay - 7.0

Megint tanár volt középen, nem is tudom, hogy mi lenne velünk nélküle. Artur hibáját is majdnem sikerült kijavítania, de végül nem úgy, és oda pattant az a fránya labda, ahova kellett volna. Isten ments, hogy őt hibáztassam, mivel ez csakis az Artur sara.

Lorenzo Melgarejo - 6.0

Továbbra is ezen a poszton található csapatunk gyenge pontja és ez úgy látszik így is lesz még egy darabig. Nem játszott olyan rosszul, helyt állt, meg minden, de én már szeretnék tőle többet is látni. A sorozatos helytállás, meg az átlagteljesítmény nem az, amit egy szurkoló értékelni tud.

Nemanja Matic - 8.0Nemanja Matic

Nálam egyértelműen ő a meccs embere. Elképesztő, hogy rövid idő alatt mennyit fejlődött ez a fiú. Ha valaki azt mondja nekem a szezon elején, hogy a technikás Matic lesz a meccs embere a Portó ellen, hát minimum megkérdőjelezem az e bolygóról való származását. A gólja egyszerűen fenomenális volt, sokat foglyuk még visszapörgetni, ez egészen biztos. Az egyetlen dolog, amiért nem kapott magasabb osztályzatot, az nála is a felelőtlen szabálytalankodás. Maxival együtt szerencséjük van, hogy Ferreira nem volt kiállítgatós kedvében.

Enzo Pérez - 6.0

Nem igazán ment neki a játék. A támadásokból alig vette ki a részét, többnyire védekezni kényszerült, az meg ugye nem teljesen az ő területe. A földön is nagyon sokat volt, ezek a mocskos pimasz portisták kenték őt rendesen.

Nico Gaitán - 8.0

Jól döntött JJ, hogy kezdette őt a Portó ellen is. Úgy látszik a megfelelő rotálás ezen a poszton nagyon jól működik. Nemcsak a gólja miatt lehet dicsérni Gaitánt, hisz küzdött, hajtott, akart amíg csak a pályán volt, ami önmagában még kevés, hisz ezt a többiekről is el lehet mondani, viszont Nicónak többnyire be is jöttek az elképzelései másokkal ellentétben.

Salvio - 6.5

Alex Sandro mellett nehéz dolga volt, nem is nagyon tudta érvényesíteni az akaratát. Gyakorlatilag gólpasszt adott és ez emeli fel az osztályzatát, viszont a 67. percben rálőtte gyengén, kapásból ahelyett, hogy bepasszolta volna az üresen érkező, sokkal jobb helyzetben lévő Cardozónak. Erős közepes.

Lima - 6.0

Szinte fogadni mertem volna a meccs előtt, hogy be fog találni, hisz nagyon jó formában várta a rangadót, ehelyett el volt veszve a pályán. Nem nagyon kapott jó labdákat és a legnagyobb helyzete is egy luft volt.

Óscar Cardozo - 6.5

Neki sem igazán jöttek össze a dolgok. Az első félidőben Otamendiék szinte végképp kivették őt a játékból, a másodikban pedig még meg is aprították. Kapott egy szép kis turbánt a fejére, a győztes gól pedig a lábában maradt, igaz, ehhez kellett Hélton bravúrja is, aki épphogy csak kapufára tudta tolni a lövését.

Martins beállítását indokolatlannak tartom, alig játszott a szezon során, most is nagyon nehezen ment neki a meccs tempójára való ráhangolódás. Aimar is látott már szebb napokat, viszont ő egészen jól tolta a bő húsz perc alatt, ami megadatott neki. Még egy látványos csukafejest is bemutatott, csak kár hogy mellément, sőt lesen is állt a bíró szerint. Ola Johnnynak ezúttal csak egy nyolc perces mellékszerep jutott, azt viszont végigsprintelte becsülettel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik