RB Leipzig: Gulácsi szerint idén könnyebb dolguk lesz a BL-ben

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.07.06. 11:09
null
Gulácsi már szerepelt a Leipziggel a BL egyenes kieséses szakaszában – a kapus szerint idén több esélyük van odajutni, mint tavaly (Fotó: AFP)
Nyári pihenőjét követően Gulácsi Péter is megkezdte a felkészülést a következő idényre a német RB Leipzig labdarúgócsapatánál. A 49-szeres válogatott kapus német újságíróknak kijelentette: a Bundesligában több pontra, a Bajnokok Ligájában pedig a csoportkörből való továbbjutásban reménykedik – derül ki az rblive.de tudósításából.

 

„A célom, hogy több trófeát nyerjünk” – jelentette ki Gulácsi Péter, aki pályafutása nyolcadik idényét kezdi meg Lipcsében.

„A bajnokságban szeretném, ha több pontot gyűjtenénk és ha a teljesítményünk egyenletes lenne. Nem egyszerű feladat a címvédés, de az is céljaink között szerepel, hogy ismét ott legyünk a berlini kupadöntőben. A Bajnokok Ligájában pedig, miután már a második kalapból sorsolnak minket, jobb esélyeink lesznek az egyenes kieséses szakaszba történő továbbjutásra” – összegezte az új idénnyel kapcsolatos elképzeléseit a kapus.

Az RB Leipzig első tétmeccse július 30-án a Bayern München elleni, hazai pályán rendezett Német Szuperkupa-döntő lesz, a Bundesligában pedig augusztus 7-én a Stuttgart otthonában kezd a Gulácsi Péter mellett Willi Orbánt és Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik