PL: a Tottenham érdeklődik Dani Alves iránt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.17. 11:44
Brit médiaértesülés szerint az angol élvonalban második helyen végző Tottenham Daniel Alvessel, az olasz első osztályú Juventus brazil labdarúgójával erősítene.

A Tottenham megkörnyékezte Dani Alvest – írja a Yahoo Sport brit kiadása. Úgy tudni, a londoniak 2+1 éves szerződést kínálnának a 34 esztendős jobbhátvédnek, aki 2016 nyarán a Barcelonából szerződött a Juventushoz. Várhatóan a június 3-i Bajnokok Ligája-döntő után ülnek tárgyalóasztalhoz a felek.Yahoo Sport brit kiadása. Úgy tudni, a londoniak 2+1 éves szerződést kínálnának a 34 esztendős jobbhátvédnek, aki 2016 nyarán a Barcelonából szerződött a Juventushoz. Várhatóan a június 3-i Bajnokok Ligája-döntő után ülnek tárgyalóasztalhoz a felek.

A százszoros válogatott játékosnak a következő szezon végéig szól a megállapodása a torinói gárdával, amelynek opciós joga van további egy évvel meghosszabbítani a brazil légiós szerződését.

A Barcával három BL-t nyerő szélső korábban elmondta, szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben. Nemrég napvilágot látott a pletyka, mely szerint a Pep Guardiola által irányított Manchester City is szívesen látná soraiban a Juventusszal BL-döntőre készülő bekket.

A Tottenhamre manapság nem jellemző, hogy Daniel Alveshez hasonló kaliberű futballistákat igazoljon, sokkal inkább támaszkodik saját utánpótlására és felépíthető tehetségekre. Állítólag Kyle Walker, a londoni együttes jobbhátvédje a nyáron a Manchester Unitedhoz távozhat, így indokolt lehet utód után kutatni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik