Liverpool: Naby Keitának véget ért az idénye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 13:11
null
Naby Keitát a Barcelona elleni BL-meccsen kellett letámogatni a pályáról (Fotó: AFP)
Naby Keita már nem lép pályára az idény hátralévő mérkőzésein, miután combközelítőizom-sérülést szenvedett a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-találkozón.


Keitát a 24. percben kellett lecserélni egy ütközést követően a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Csütörtökön egyes értesülések arról szóltak, hogy a 24 éves középpályás már nem léphet pályára ebben az idényben, ezt pedig a ma reggeli sajtótájékoztatón Jürgen Klopp, a liverpooliak menedzsere megerősítette.

„Ez igazán balszerencsés eset. Súlyos combközelítőizom-sérülést szenvedett, így legalább két hónapig nem játszhat, ami nemcsak nekünk rossz hír, hanem a guineai válogatottnak is, mivel az Afrikai Nemzetek Kupája hamarosan kezdődik" – mondta Jürgen Klopp a sajtótájékoztatón.

„Keita nagyon jó formában volt, de sajnos ilyen az élet. Ezek a dolgok csak úgy megtörténnek. Természetesen most szomorú emiatt, mivel az idény legfontosabb szakaszában vagyunk, ráadásul Guinea nem állandó résztvevője az Afrikai Nemzetek Kupájának, így ott is szeretett volna jól teljesíteni” – tette hozzá Klopp.

Keita már biztosan nem segítheti a Liverpoolt a hátralévő két Premier League-fordulóban a bajnoki címért folytatott harcban, valamint a Bajnokok Ligája-visszavágón sem lehet ott a Barcelona ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik