A Vasas férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője 2026-ig hosszabbított

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 10:47
Szlobodan Nikics (balra) és Markovits László (Fotó: Vasas Vízilabda/Facebook)
A Vasas férfi vízilabdacsapatával az elmúlt években Eurokupát, bajnoki bronzérmet, valamint kupaezüstöt nyerő szerb vezetőedző, Szlobodan Nikics két évvel meghosszabbította szerződését a klubnál.

„Örülök és hálás vagyok a klubvezetőségnek, hogy további két évre bizalmat szavazott nekem, így nagyon jó közegben folytathatom a munkát. Természetesen már tervezzük a távolabbi jövőt, folynak az egyeztetések a következő két idényre vonatkozóan, de most a legfontosabb, hogy a csapat eredményes tavaszt produkáljon, és elérjük a kitűzött célt, a bajnoki döntőt. Ez újabb mérföldkő lehet a csapat és az én vasasos edzői munkámban is” – mondta az angyalföldi egyesület honlapjának Szlobodan Nikics, aki 2021 októbere óta irányítja az együttest.

Markovits László klubelnök kifejtette, a 41 éves szakembert emberileg és szakmailag is nagyra tartják, ezért a klub részéről prioritás volt a megállapodás meghosszabbítása.

„Úgy gondoljuk, a személye továbbra is kulcs lehet a Vasas-vízilabda fejlődése és koncepciózus működése kapcsán. Ennek részeként a felnőttcsapat mellett az utánpótlás koordinálásában is meghatározó szerep jut mostantól neki” – fogalmazott a sportvezető.

Az A-Híd VasasPlaket 13 forduló után 11 győzelemmel és két vereséggel a második helyen áll a magyar bajnokságban a százszázalékos teljesítménnyel éllovas FTC-Telekom Waterpolo mögött.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik