Czink Melinda szettet nyert, de vereséget szenvedett Los Angelesben

Vágólapra másolva!
2009.08.04. 22:04
Jekatyerina Makarova legyőzte Czink Melindát a Los Angeles-i női tenisztorna első fordulójában. A magyar teniszező az első szettet még megnyerte, a folytatásban azonban orosz riválisa volt a jobb.
Czink búcsúzott
Czink búcsúzott
Fotó: Action Images (archív)
Czink búcsúzott
Czink búcsúzott
Czink búcsúzott
Fotó: Action Images (archív)
Czink búcsúzott

Az első szettben nagyon jól teljesített Czink, akinek ebben a szakaszban az első adogatásainak 74 százaléka volt sikeres.

A magyar teniszező 3:1 vezetett is az első szettben, amelyet végül 6:3-ra nyert meg, összesen háromszor elnyerve ellenfele adogatását. Mivel a magyar teniszezőnek mindössze négy bréklabdája volt az első szettben, mondhatni kritikus pillanatokban jól koncentrált.

A második szakaszra azonban némileg elfáradt Czink, és az ebben a szakaszban már jobban teniszező orosz ellenfele 6:4-gyel egyenlített.

A döntő szettben azonban már alig tudott ellenállást kifejteni Czink. A magyar lány a 0:3 és 15:30-nál két kettős hibát is ütve ajándékozta újabb adogatójátékát Makarovának.

Egyszer azért még megrázta magát a magyar hölgy a harmadik szettben is: az ellenféltől elnyert egy szervajáték azonban kevés volt a sikerhez.

WTA-TORNA, LA WOMEN’S TENNIS CHAMPIONSHIPS, LOS ANGELES (700 000 dollár, kemény pálya)

EGYES, 1. FORDULÓ
Makarova (orosz)–Czink (magyar) 3:6, 6:4, 6:1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik