Czink Melinda idei harmadik döntőjében harmadszor is nyert

Vágólapra másolva!
2007.10.01. 14:30
Idei harmadik tornagyőzelmét szerezte Czink Melinda az 50.000 dollár összdíjazású ashlandi versenyen, miután a torna döntőjében 6:1, 2:6, 6:4 arányban felülmúlta az üzbég Varvara Lepchenkót - adta hírül a www.tennishungary.hu internetes hírportál. Ebben az évben a magyar teniszezőnő harmadszor került nemzetközi verseny fináléjába.

Az amerikai színekben versenyző 6. kiemelt Varvara Lepchenko legyőzésével Czink Melinda ismét tornát nyert. A magyar lány ezúttal az ashlandi versenyen nem talált legyőzőre, a fináléban három játszmában nyert.

Az első szettben játékban magasan ellenfele fölé nőtt Czink Melinda. Ezt a periódust 6:1-re nyerte a magyar lány. A másodikban azonban előjött sérülése, és ez kihatott játékára is.

A második szettben ellenfele magára talált, a negyedik gémben aztán Melinda sérülése egy rossz lépés következtében még fájóbbá vált, így ezt a szakaszt 6:2-re megnyerte az üzbég játékos.

"A múlt hét óta fáj a lábam. Biztonságból bekötöztük, de amúgy jól voltam, azonban annyira vigyáztam rá, hogy átestem a ló túloldalára."- nyilatkozta Melinda a honlapnak.

A harmadik szettben aztán Lepchenko már 4-2-re is vezetett, ekkor azonban a múlt héten még a 140. helyen álló Czink négy gémet nyert, s ezzel megszerezte a végső sikert is.

Ez volt a magyar válogatott játékos életének 17. tornagyőzelme.

ASHLAND

  • DÖNTŐ:
  • Czink Melinda (magyar, 3.) - Varvara Lepchenk (üzbég, 6.) 6:1, 2:6, 6:4
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik