Monday Night Football - Aston Villa at home!

2583175 25831752583175 2583175
Vágólapra másolva!
2015.11.02. 19:11
Nem is emlékszem, hogy a tavalyi szezonban játszottunk-e hétfőn bajnoki meccset. Nekem nem rémlik, javítsatok ha tévedek. A héten háromszor mérettetünk...

Nem is emlékszem, hogy a tavalyi szezonban játszottunk-e hétfőn bajnoki meccset. Nekem nem rémlik, javítsatok ha tévedek. A héten háromszor mérettetünk meg, csütörtökön a visszavágás reményében fogadjuk az Anderlechtet, míg vasárnap észak-londoni riválisainkat látogatjuk meg az Emirátusokban. Az A-betűs ellenfelek hete.

A közvetlen közelünkben lévő csapatok közül a két liverpooli alakulat, a Soton, és a Watford is nyert, utóbbi idegenben a West Ham ellen, ezzel esélyt adva arra, hogy egy mai győzelemmel a Kalapácsosok elé ugorhassunk, jobb gólkülönbségünknek köszönhetően. Ha minden a szájunk íze szerint alakul, akkor az ötödik helyen zárjuk a 11. fordulót, három ponttal megelőzve a Vörösöket és a Szenteket, illetve négy egységgel a Mersey-parti kékeket. De ne szaladjunk ennyire előre.

ASTON VILLA

Nem nagyképűségből, de a birminghami együttesnél jelenleg maximum a múlt heti Bournemouth lenne kedvezőbb ellenfél. Mindössze egy győzelmet, és egy döntetlent tud felmutatni egyelőre a Villa, kilenc vereség mellett. Nem csoda, hogy Sherwoodnak mennie kellett, az előző heti kupameccsen az ideiglenesen kinevezett menedzser, Kevin MacDonald irányította a csapatot. A cikk írása közben látogattam meg a klub hivatalos weboldalát, ahol friss hírként szerepelt a francia Rémi Garde kinevezése. Arról nincs hír, ma leül-e rögtön a kispadra a Lyon egykori trénere.

Akárhogy kerestem, nem találtam sérült játékost a vendégeknél, a Physioroom szerint is mindenki egészséges. A múlt hétvégén tért vissza Gabriel Agbonlahor, és rögtön egy gólpasszt adott a Swansea ellen Jordan Ayewnak, ám Sigurdsson, és a másik Ayew (André) góljaival végül a walesiek nyertek.

A várható kezdőcsapat

Guzan - Hutton, Richards, Lescott, Richardson - Bacuna, Gueye - Agbonlahor, Grealish, Ayew - Gestede

NINCS OK A VÁLTOZTATÁSRA

Se visszatérő, se friss sérült. Ezáltal nem is várható változás a Bournemouth elleni kezdőhöz képest. Nincs is okunk tartalékolni, inkább a csütörtöki meccsen érdemes pihentetni a kulcsembereket. Bár ismerve Pochettinot, lehet ma Mason kezdő lesz, őt fiaként szereti a mester, és immár teljesen egészséges. Ennek Alli láthatja kárát. Ha minden jól megy, Heung-min Son már játszhat vasárnap, sőt az Anderlecht ellen is, már ha hihetünk a koreai válogatott szövetségi kapitányának. Jelen esetben viszont így festhet a mai felállás:

Lloris (c)

Walker Alderweireld Vertonghen Rose

Dier Alli/Mason

Lamela Dembélé Eriksen

Kane

Csakúgy mint a múlt héten, ma is csak a győzelemmel lehetünk elégedettek. Tekintve a tabellát, és az ellenfél állapotát illetve formáját, nem adhatjuk alább három pontnál. Jó meccsen egy 2-0-ás siker - Eriksen és Kane góljaival.

COOOOOOOOOOOOYS!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik