Lamela bejelentkezett a Puskás-díjra

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 22:10
Általában nem vagyok elájulva a rabonáktól, sőt alapvetően irritál a dolog, mert legtöbbször nem látom értelmét a nyakatekert mozdulatnak....

Általában nem vagyok elájulva a rabonáktól, sőt alapvetően irritál a dolog, mert legtöbbször nem látom értelmét a nyakatekert mozdulatnak. DE! Amit Lamela csinált csütörtök este az Aszterasz ellen azt vegytiszta csodálattal vettem tudomásul - és azóta is megbámultam már pár videón és animgifen. Valahogy ennek a nyurga, vékonydongájú srácnak az előadásában majdhogynem természetesnek tűnt a mozdulat. Még csak meg sem ingott az egyensúlya a lövést követően, és a labdába is olyan szép, egészséges és lendületes kiflit kanyarított, hogy szegény Kosicky kapus csak szemmel tudta követni. Hajtás után - minden bizonnyal feleslegesen - beszúrok egy gif-et a gólról, de talán érdekesebb lesz Lamela pár kollégájának a góllal kapcsolatos gondolatait elolvasni. Mert van pár megmosolyogtató érdekesség és őszinte elismerés is.Általában nem vagyok elájulva a rabonáktól, sőt alapvetően irritál a dolog, mert legtöbbször nem látom értelmét a nyakatekert mozdulatnak. DE! Amit Lamela csinált csütörtök este az Aszterasz ellen azt vegytiszta csodálattal vettem tudomásul - és azóta is megbámultam már pár videón és animgifen. Valahogy ennek a nyurga, vékonydongájú srácnak az előadásában majdhogynem természetesnek tűnt a mozdulat. Még csak meg sem ingott az egyensúlya a lövést követően, és a labdába is olyan szép, egészséges és lendületes kiflit kanyarított, hogy szegény Kosicky kapus csak szemmel tudta követni. Hajtás után - minden bizonnyal feleslegesen - beszúrok egy gif-et a gólról, de talán érdekesebb lesz Lamela pár kollégájának a góllal kapcsolatos gondolatait elolvasni. Mert van pár megmosolyogtató érdekesség és őszinte elismerés is.

Noszóval, itt van, amiről szó van:

És itt van, hogy mit gondolt róla pár futballmunkás:

Pochettino: "Egyszer én is lőttem már egy ilyet. Nem, komolyan talán a legszebb gól volt, amit egy játékosomtól láttam."

Vertonghen: "A legszebb gól, amit élőben láttam."

Ben Davies: "Hihetetlen. A gól utáni reakcióm magáért beszél."

DeAndré Yedlin: "Az év gólja."

Jenas: "Ez vicc volt Lamelától."

Huddlestone: "Meccs közben kimentem vécére, amikor visszajöttem láttam Lamela gólját, amin majdnem behugyoztam. Briliáns gól, rengeteg önbizalom kell, hogy egyáltalán megpróbáld." (Nagyon szabad fordítás.)

Lineker: "Most láttam Lamela gólját. Huhuhú! Ha valaki szebbet lő idén, akkor azt látni akarom!"

Owen: "Jesszusom! Felháborítóan nagy gól."

A kedvencem, Danny Higginbotham, egykori Stoke-játékos reakciója: "Lamela gólja. Emlékszem egyszer megpróbáltam edzésen, még a Southamptonban - izomszakadás lett a vége. Légy tisztában az erősségeiddel. Fejeld el, bikázd messzire."

Arséne Wenger: "Nem láttam az incidenst."

Maga az elkövető mindkét csütörtöki gólját a barátnőjének, a családjának és az érte szorító Spurs-szurkolóknak ajánlotta.

Mi innen a blogról köszönjük szépen neki és Harry Kane-nek is a kellemes hétközi szórakozást. Reméljük, hogy nem lőtték el minden puskaporukat a hétre!

COME ON YOU SPUUUUUUURRRRRRRRSSSSSSS!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik