Végleg megszakadt Marcelo és CR7 barátsága?

Vágólapra másolva!
2012.12.19. 19:41
null
Nemrég még elválaszthatatlanok voltak a pályán és civilben is… (Fotó: Action Images)
Bár Ronaldo 2009-es Madridba érkezésének pillanatától elválaszthatatlan barátok voltak a pályán és azon kívül is, az utóbbi időben már nem a régi a portugál és a brazil futballista viszonya. Kapcsolatuk visszafordíthatatlanul megromlott, állítja a spanyol Marca, s ezt a Real Madrid klubházában tartott karácsonyi vacsorájának ülésrendjével bizonyítja is.

A lap szerint külön kérésre nem ültették egy asztalhoz a Real Madrid legerősebb kezdőjének balszárnyát. CR7 a portugálul beszélő különítménnyel (Pepe, Coentrao, Ricardo Carvalho és Káka) vette körbe magát, míg Marcelo kakukktojásként argentin csapattársaihoz (Higuain, Di Maria) és a feltörekvő akadémistákhoz (Morata, Jesús, Nacho) csatlakozott.

...mostanra azonban egy asztalhoz sem hajlandóak ülni (Fotó: Marca)
...mostanra azonban egy asztalhoz sem hajlandóak ülni (Fotó: Marca)

A többi asztalnál is nemzetiség szerint ültek a játékosok: a spanyolok (Arbeola, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Adán, Callejón és Albiol) egy rakáson, a franciák (Varene, Benzema) a német légióval (Özil, Khedira), valamint Essiennel és Modriccsal töltötték az estét.

Iker Casillas – mint a csapat kapitánya – José Mourinhóval, Florentino Perezzel, Alfredo Di Stéfanóval és a kosárcsapat kapitányának társaságában fogyasztotta el az ünnepi vacsorát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik