Ünnepel a City - Yaya a télapó, Negredo csak rénszarvas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.02. 20:14
Még épphogy csak meggyújthattuk az adventi koszorún az első gyertyát, a Manchester City labdarúgócsapatánál máris nagyban készülnek a karácsonyra.

A manchesteri kékek egy különleges ajándékkal lepték meg szurkolóikat, és a Youtube-on létrehoztak egy virtuális City-adventi naptárat, amelyben minden nap bemutatnak egy új kisfilmet.

December elsején a klipp főszereplője, és az átmeneti télapó Yaya Touré volt, aki elmesélhette, hogy mit is ajándékozna csapattársainak a rögtönzött „osztálykarácsonyon".

Nagy meglepetésre nem számíthatnak Nasriék, a franciának egy kabáttal, Micah Richardsnak egy cipővel, Fernandinhónak pedig valamilyen sportruházattal kedveskedne az elefántcsontparti. Ennél még a nagyi is jobb ötletekkel szokott előállni.

Másodikán egy egyszerre vicces, de mégis rémálmokat előidéző videóval rukkoltak elő a Citynél. A reflektorfényben – legalább átmenetileg – most Joe Hart állt, akinek a télapóra, a Grincsre és egy rénszarvasra photoshoppolt csapattársai arcát kellett felismernie.

Bár a videót a szurkolók jól fogadták, mi biztosan nem fogunk aludni egy pár napig a Negredo-szemű rénszarvas gonosz tekintetére visszagondolva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik