Beckham a konyha ördögével nyit éttermet Londonban

Vágólapra másolva!
2012.12.01. 16:10
A Los Angeles Galaxy-tól távozó David Beckham visszatér Európába. Hogy hol folytatja, egyelőre rejtély, az viszont biztos, hogy éttermet nyit Londonban. Nem is akárkivel: Gordon Ramsay-vel! 

David Beckham jövőjével kapcsolatban csak az biztos, hogy semmi sem biztos. Oké, az Egyesült Államoktól öt idény után elköszön, ez tuti, mivel lejár a Los Angeles Galaxy-val kötött szerződése.

Ha minden az angol klasszis tervei szerint alakul, december 1-jén, a Houston Dynamo elleni bajnoki döntő után immár kétszeres MLS-győztesként (a Galaxy 2011 után címet védhet) kereshet magának új klubot. Ajánlata van dögivel: az Európába visszavágyó 37 éves szélső neve szóba került már a Queens Park Rangers, a West Ham United, a Paris Saint-Germain és a Monaco székházában is, igaz, konkrét ajánlat egyik klubtól sem érkezett.

Ramsay és Beckham a sportpályán és a konyhában is megtalálja a közös hangot (fotó: thesun.co.uk)
Ramsay és Beckham a sportpályán és a konyhában is megtalálja a közös hangot (fotó: thesun.co.uk)

De bárhogy is alakul Becks labdarúgó-karrierje, az már szinte biztos, hogy Londonban sokat fog időzni, akár fővárosi klubhoz szerződik, akár nem. Merthogy éttermet nyit, nem is olyan soká.

A labdarúgó országos cimborájával, a nyers modorú sztárszakács Gordon Ramsay-vel párban vág bele a vállalkozásba. "Köztudott, hogy Gordonnal milyen jó a kapcsolatunk, amit csak tovább erősíthet a közös vállalkozásunk. Hamarosan nyitunk!" – mondta David két edzés között, még Los Angelesben az egyik angol bulvárlapnak.

Az nyilván nem kérdés, hogy a többek között A pokol konyhája vagy A konyha ördöge című televíziós műsorokkal ismertté váló séf felel majd az étlapért, bár Beckham korábban azt mondta magáról, hogy piszkosul jól főz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik