Valencia: a Real rengeteget adott nekem - Soldado

Vágólapra másolva!
2012.08.18. 18:33
A spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójában Real Madrid–Valencia mérkőzést rendeznek. A vendégek támadója, Roberto Soldado korábban hat éven át erősítette a fővárosi csapatot. A 27 éves labdarúgó elmondta: kedves emlékeket őriz madridi pályafutásáról, de nyerni szeretne volt csapata ellen.

Roberto Soldado, a Valencia támadója vasárnap korábbi csapata ellen léphet pályára. A spanyol válogatott játékos a madridi As című lapnak beszélt várakozásairól.

„Négy éve nem lőttem gólt a Bernabéuban, ez nagyon hosszú idő. De azon leszünk, hogy megnyerjük a mérkőzést” – kezdte Soldado.

„Évről évre jobb akarok lenni. Tudom, hogy a góljaim alapján ítélik meg a teljesítményemet. Szeretném túlszárnyalni az előző szezonban szerzett találataim számát – mondta a 2011–2012-es évadban 32 bajnoki mérkőzésen 17 gólt szerző támadó.

A futballista szót ejtett hatéves madridi pályafutásáról is: „Madridban váltam profi játékossá, amiért mindig hálás leszek. A Real Madrid nagyon sokat adott nekem. Most azonban a Valencia csapatkapitányaként térek vissza, és nyerni szeretnénk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, mert Mourinho csapata nemcsak jól támad, hanem remekül is védekezik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik