Real: Pérez megszólalt – CR csak akkor távozhat, ha...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.20. 07:32
null
Florentino Pérez kiáll Cristiano Ronaldo mellett (Fotó: AFP)
Florentino Pérez, a Real Madrid nemrégiben újraválasztott elnöke a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírekre reagálva elmondta: az esetleges érdeklődőnek csak akkor van esélye a portugál klasszis szerződtetésére, ha kifizeti a játékos szerződésében lévő kivásárlási árat.

 

Továbbra sem csitulnak a hírek Cristiano Ronaldo körül: a néhány hete kirobbant adóbotrány után hideg zuhanyként érte a madridi szurkolókat az az értesülés, miszerint a 32 esztendős támadó távozni szeretne Madridból. Bár Ronaldo még nem reagált a hírekre, ez nem akadályozta meg a média képviselőit, hogy több sztárcsapattal is összeboronálják: felvetődött a manchesteri visszatérés, de szóba került a Bayern München, a Chelsea, a Milan és a Paris Saint-Germain is.

A spanyol klub elnöke, Florentino Pérez a kialakult helyzetre reagálva elárulta, hogy Ronaldo távozása csakis akkor kerülhet szóba, ha valamelyik csapat kifizeti a futballista kivásárlási árát.

„A BL-döntő óta nem beszéltem Cristianóval, de hallottam a pletykákat a médián keresztül. A szerződése nyolcszáznyolcvan millió fontos kivásárlási árat tartalmaz, amíg ezt egy klub nem hajlandó kifizetni, addig nincs miről beszélni” – mondta Pérez az Onda Cero spanyol rádióállomásnak, majd hozzátette, a klub mindent megtesz, hogy tisztázza Ronaldo jó hírnevét.

„Cristiano jó ember, mégis úgy beszélnek róla, mintha bűnöző lenne. A Konföderációs Kupa után beszélek vele. Nem hinném, hogy csalódott volna bennünk, szerintem inkább a kialakult helyzet zavarja.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik