Real: „Elhagyom Madridot, nincs visszaút” – Cristiano Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.16. 21:18
null
Ronaldo jövője kérdésessé vált a Realban (Fotó: AFP)
Mint arról korábban beszámoltunk, pénteken robbant a bomba a sportsajtóban. Sajtóinformációk szerint Cristiano Ronaldónak elege lett az ellene indított adócsalási per miatt és távozni készül Madridból. Péntek este újabb információk láttak napvilágot, melyek szerint az aranylabdás sztár a portugál válogatott csapattársaival is közölte, ennyi volt.

A Marca a címlapján egyenesen Cristiano Ronaldótól idéz: „Elhagyom Madridot, nincs visszaút.” Állítólag ezt mondta a portugál válogatott csapatkapitánya a társaknak. A Real támadója jelenleg a Konföderációs Kupára készül a nemzeti csapattal.

A spanyol lap arról ír, hogy a 32 éves sztár nehezményezi, hogy a klub nem olyan mértékben támogatta őt az adócsalás-üggyel kapcsolatban, mint ahogy azt ő szerette volna. Több támogatást és védelmet szeretett volna kapni a blancóktól.

Azért így is érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgokat, egyáltalán nem kizárt, hogy hirtelen felindulásból, vagy csak a több figyelem érdekében mondott ilyet a portugál. Már ha mondott...

Az A Bola című portugál sportnapilap pénteki számában arról írt, hogy az aranylabdás játékos már közölte is átigazolási kérését a királyi klubbal. Az újság megbízható forrásra hivatkozva közölte, a sztár „mélyen kiábrándult” az ellene indított eljárás miatt. Később a Real Madriddal kapcsolatosan mindig jól értesült Marca is Ronaldo távozását feszegette, amit a BBC és a Sky Sports szintén megerősített.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

Portugália vasárnap Mexikó ellen lép pályára a Konföderációs Kupán.

„Elhagyom Madridot, nincs visszaút” (Fotó: Marca)
„Elhagyom Madridot, nincs visszaút” (Fotó: Marca)

 

 

Konföd. Kupa: C. Ronaldo gyönyörű cipőt kapott a tornára - NSO

Szombaton kezdetét veszi a labdarúgó Konföderációs Kupa. Az Európa-bajnok portugálok a házigazda oroszokkal, Mexikóval és Új-Zélanddal szerepelnek egy csoportban, velük biztosan megmérkőznek. Ezeken a találkozókon Cristiano Ronaldo az alábbi cipőben léphet pályára (hacsak valamelyik meccset sérülés, eltiltás vagy pihentetés miatt nem hagyja ki). A torna menetrendjét, illetve a résztvevők kereteit itt tekintheti meg.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik