Real: „Nem titok, csodálom őt…” – Benítez elszólta magát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 18:43
Rafa Benítez, a Real Madrid labdarúgócsapatánál szerdán kinevezett vezetőedző az első sajtótájékoztatóján nem akart az új igazolásokról beszélni, egy mondatával azonban így is beindította az újabb madridi pletykaáradatot.

„Nem mennék bele konkrét nevekbe. Először ki kell elemeznünk a jelenlegi keretet” – mondta első madridi sajtótájékoztatóján Rafa Benítez, aki azonban az egyik konkrét nevet tartalmazó kérdésre hajlandó volt válaszolni.– mondta első madridi sajtótájékoztatóján Rafa Benítez, aki azonban az egyik konkrét nevet tartalmazó kérdésre hajlandó volt válaszolni.

Raheem Sterling? Nem titok, csodálom őt, nagyszerű játékos, de mivel nem a Real Madridnál futballozik, nem beszélhetek róla…” – mondta sejtelmesen Benítez.

A spanyol mester rövid kijelentése újra beindította a madridi pletykaáradatot, hiszen a korábban a Napolit vezető Benítez érkezése előtt is arról cikkeztek már az angolok, hogy Sterling lehet az új vezetőedző első szerzeménye.

Az angol távozása Liverpoolból szinte nyílt titok, a „vörösök” vezetősége ugyanis nem akarja kielégíteni a játékos anyagi követeléseit.

Mivel a blancóknak a transfermarkt.de által 30 millió euróra taksált Sterling magas fizetése biztosan nem jelentene gondot, a szigetországban biztosra veszik, hogy a Real Madridról többször is lelkesen nyilatkozó támadó a spanyol fővárosba költözik a nyári átigazolási időszak elején.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik