Real: „Nem akarják elengedni Bale-t, de ha menni akar…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.14. 15:41
Ramón Calderón, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi elnöke szerint Gareth Bale csak akkor távozik a spanyol fővárosból, ha az átigazolását külön kéri a vezetőségtől.

A Juventus elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt (1–1) követően Gareth Bale rengeteg kritikát kapott a szurkolóktól és a szakértőktől, ám Ramón Calderón, a blancók korábbi elnöke szerint nem a walesi volt a „leggyengébb láncszem”.Juventus elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt (1–1) követően Gareth Bale rengeteg kritikát kapott a szurkolóktól és a szakértőktől, ám Ramón Calderón, a blancók korábbi elnöke szerint nem a walesi volt a „leggyengébb láncszem”.

„Bale-nek egyszerűen nem volt szerencséje, ilyen egyszerű a történet. Láttam a találkozót, és úgy gondolom, messze nem ő volt a leggyengébben teljesítő madridi játékos” – mondta a talksport.com-nak Calderón, aki szerint marad a szélső.

„Százmillió eurót fizettek érte, nem gondolom, hogy a Real vezetősége szívesen megválna tőle már most. Mindig mondom, egy játékos csak akkor vált csapatot, ha ő is akar, senkit sem adnak el csak úgy… Persze ha Bale azt mondja, nem boldog, és kéri az átigazolását, a klub el fogja engedni” – tette hozzá a korábbi Real-elnök.

A Manchester Uniteddel hírbe hozott walesi – akit 2019 nyaráig köti szerződése a királyiakhoz – 47 tétmérkőzésen lépett pályára a Real Madrid mezében, ezalatt 17 gólt szerzett és 12 asszisztot osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik