Real: Madridban járt a brazil csodagyerek képviselője

Vágólapra másolva!
2017.03.30. 20:18
Alan Souza Guimaraes, a brazil Palmeiras labdarúgócsapatának 17 esztendős játékosa a spanyol élvonalbeli Real Madrid célkeresztjébe került – számolt be róla a Marca.

Alan Souza Guimaraes ügynöke Madridban találkozott Florentino Pérezzel, a Real elnökével és José Ángel Sánchezzel, a klub vezérigazgatójával, a spanyol lap szerint pedig hármójuk között a Brazíliában csodagyereknek tartott fiatal jövője volt a téma.Florentino Pérezzel, a Real elnökével és José Ángel Sánchezzel, a klub vezérigazgatójával, a spanyol lap szerint pedig hármójuk között a Brazíliában csodagyereknek tartott fiatal jövője volt a téma.

A ballábas támadó középpályás már bemutatkozott az U17-es brazil válogatottban, korábban pedig az olasz Internazionale érdeklődését is felkeltette.

Annak ellenére, hogy a játékosmenedzser találkozott a Real vezetőivel, az üzletre – ha egyáltalán megvalósul – legalább egy évet várni kell, hiszen Alan csak jövő márciusban tölti be a tizennyolcadik életévét.

Ótima reunião que fizemos a pouco com Sanches e o presidente Florentino Pérez. #realmadrid #halamadrid #grupofiger

352 Likes, 11 Comments - Grupo Figer (@grupofiger) on Instagram: "Ótima reunião que fizemos a pouco com Sanches e o presidente Florentino Pérez. #realmadrid..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik