Real Madrid: öt alapember marad le a Szuperkupáról

Vágólapra másolva!
2016.08.08. 10:39
A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid kedden az Európa-ligát megnyerő Sevillával csap össze a trondheimi Lerkendal Stadionban az európai Szuperkupáért. A királyiak vezetőedzője, Zinédine Zidane kijelölte a mérkőzésre 20 fős keretét, amelyből több kulcsjátékos is hiányzik.

Az alapemberek közül nemcsak Cristiano Ronaldo és Gareth Bale, hanem Keylor Navas, Pepe és Toni Kroos is lemarad a meccsről, bekerült viszont a keretbe Zidane a 18 esztendős fia, a kapus Luca Zidane Fernández, valamint a 23 éves támadó, Mariano Díaz, aki a Chelsea elleni felkészülési mérkőzésen (3–2) hatalmas gólt rúgott.Cristiano Ronaldo és Gareth Bale, hanem Keylor Navas, Pepe és Toni Kroos is lemarad a meccsről, bekerült viszont a keretbe Zidane a 18 esztendős fia, a kapus Luca Zidane Fernández, valamint a 23 éves támadó, Mariano Díaz, aki a Chelsea elleni felkészülési mérkőzésen (3–2) hatalmas gólt rúgott.

A Lerkendal Stadionban rendezendő mérkőzés kedd este 20.45 órakor kezdődik, a találkozót a szerb Milorad Mazsics vezeti.

A REAL MADRID 20 FŐS KERETE A SEVILLA ELLENI MÉRKŐZÉSRE
Kapusok:
Casilla, Yánez, Luca Zidane Fernández
Védők: Carvajal, S. Ramos, Varane, Nacho, Danilo, Marcelo
Középpályások: James Rodríguez, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio, M. Llorente
Támadók: Benzema, Lucas Vázquez, Morata, Mariano Díaz

EURÓPAI SZUPERKUPA
Augusztus 9., kedd

20.45: Real Madrid–Sevilla (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik