Real Madrid: kidőlt a támadósor egyik oszlopa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 13:32
Megtartotta utolsó edzését a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapata a Sporting Gijón elleni szombati idegenbeli bajnoki előtt, de nem volt ott a gyakorláson Gareth Bale. A walesi támadó kihagyja a hétvégi mérkőzést.

Bale kezdőként lépett pályára a Bayern München elleni szerdai idegenbeli Bajnokok Ligája-negyeddöntőn (a spanyolok 2–1-re győztek), ám az 59. percben Zinédine Zidane elővigyázatossági okokból lecserélte, Marco Asensio váltotta. A támadó a meccs után izomfájdalomra panaszkodott, kihagyta csapata pénteki edzését, és a Gijón ellen sem lép pályára.(a spanyolok 2–1-re győztek), ám az 59. percben Zinédine Zidane elővigyázatossági okokból lecserélte, Marco Asensio váltotta. A támadó a meccs után izomfájdalomra panaszkodott, kihagyta csapata pénteki edzését, és a Gijón ellen sem lép pályára.

A 27 éves walesi nem először bajlódik sérüléssel a szezonban, eddig csak 18 bajnokin tudott pályára lépni, ezeken 7 gólt szerzett. A Real Madrid Bale mellett Pepét és Raphaël Varane-t is kénytelen nélkülözni sérülés miatt.

Zidane a pénteki tréningre meghívta a Real Madrid Castilla játékosát, Tejerót, aki az AS szerint ott lehet a keretben a Gijón elleni bajnokin is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik