Real Madrid: erre ki számított? Özil és Di María visszatér?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.30. 08:15
A Marca értesülései szerint Mesut Özil és Ángel Di María is szívesen visszatérne a Bajnokok Ligájában címvédő Real Madrid labdarúgócsapatához.

A spanyol sportnapilap emlékeztet, hogy annak idején egyik játékos sem önszántából hagyta el a királyi gárdát. A világbajnok német középpályás 2013-ban, Gareth Bale és Isco érkezése után távozott, az Arsenal csaknem 50 millió eurót fizetett érte.

A 28 esztendős játékmester jelenleg a 2018-ban lejáró szerződésének meghosszabbításáról tárgyal a londoni klub vezetőségével, de ha a feleknek nem sikerül időben megállapodniuk, akkor Özil akár már a nyáron visszatérhet korábbi csapatához.

Ángel Di María két évvel ezelőtt, James Rodríguez és Toni Kroos megvásárlását követően vált létszámfelettivé a Real Madridnál, a Manchester Unitedhez szerződött, de Angliában nem találta meg a számításait. Tavaly nyáron Párizsba tette át a székhelyét, ahol lényegesen jobban megy neki a játék a Paris Saint-Germain színeiben, ám a hírek szerint nem érzi jól magát a francia fővárosban, és bosszantja, hogy nem tud olyan formában futballozni, mint amikor Bajnokok Ligáját nyert a blancók tagjaként.

A Marca tehát úgy tudja, Özil és Di María is nyitott a visszatérésre, a kérdés, hogy a Real Madridnál szükségesnek látják-e a megvásárlásukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik