Real Madrid: CR-nek nem kell gólokat rúgnia... - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 22:46
null
Carlo Ancelotti örül, hogy csapata Cristiano Ronaldo gólja nélkül is talpra állt (Fotó: Reuters)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a blancók 2–0-s győzelme után beszélt Cristiano Ronaldóról, a Deportivo elleni bajnokin bemutatkozó Lucas Silváról, valamint a bombaformában futballozó Iscóról.

Amint arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában a Real Madrid Isco és Karim Benzema találatával 2–0-ra legyőzte a Deportivót a Santiago Bernabéu Stadion sokszor elégedetlen közönsége előtt. A találkozón a három bajnoki óta gólképtelen Cristiano Ronaldo egy gólpasszig jutott.

„Cristianónak nem kell gólokat rúgnia, így is hozzá tud járulni a sikerhez, ma is volt egy gólpassza, ráadásul végig veszélyesen futballozott” – mondta Carlo Ancelotti a Deportivo elleni sikert követő sajtótájékoztatón.

„Lucas Silva csereként állt be, és jól teljesített, úgy érzem, készen áll arra, hogy a kezdőben is kipróbáljuk, míg Isco továbbra is elképesztő formában futballozik. Nehéz meccs volt, de a lényeg, hogy nyerni tudtunk, borzalmasan nehéz hét van a hátunk mögött...” – tette hozzá az olasz szakember.

Ancelotti reméli, az Atlético Madridtól elszenvedett 4–0-s bajnoki vereség és a meccset, illetve Cristiano Ronaldo születésnapi partiját követő támadások után együttese nyugodtan tud készülni a Schalke elleni szerdai BL-nyolcaddöntőre.

„Sajátos hét volt, az Atlético elleni vereség minket és a szurkolóinkat is sokkolta, nem véletlen, hogy kifütyültek. Most viszont sikerült talpra állnunk, megőriztük az előnyünket a bajnokságban, és már a Bajnokok Ligájára is összpontosítanunk kell" – mondta Ancelotti.

A Real Madrid–Deportivo találkozó videós összefoglalója


Real Madrid vs Deportivo de La Coruña 2-0 All... by JudeCallender

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik