Real Madrid: „Ancelotti távozik, Zidane ül le a kispadra”

Vágólapra másolva!
2015.05.14. 12:30
null
Carragher szerint biztos, hogy edzőváltás lesz a Real Madridnál (Fotó: Reuters)
A Real Madrid–Juventus BL-elődöntőt (1–1) követően a nemzetközi sportsajtó darabjaira szedte a blancókat. Angliában a pályafutása befejezése után szakkommentátornak álló Jamie Carragher is elmondta a véleményét, mely szerint edzőváltás várható a spanyol fővárosban.

„Mindenki tudja, hogy működik ez a klub, Ancelottinak sem kell bemutatni a madridiak módszereit. Ez a Real, amelynél egy edző nem maradhat a kispadon, ha trófea nélkül fejezi be a szezont. Biztos vagyok benne, hogy szeptemberben már nem az olasz mester vezeti a blancókat” – mondta a Sky Sports műsorában a liverpooli ikon.

„Már az előz idényben rezgett a léc, de akkor Sergio Ramos fejese megmentette, most azonban ő is tudja, itt a vége. Ilyen a Real Madrid, az edzők egymásnak adják a kilincset. Ne lepődjenek meg, ha a nyáron már a jelenleg a Castillát irányító Zinedine Zidane ül le a kispadra…” – tette hozzá az angol.

A Bajnokok Ligájától az elődöntőben búcsúzó Real Madrid hátránya a bajnokságban négy pont a Barcelona mögött két fordulóval a vége előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik