Real Madrid: A legjava még csak most jön! - Bale

Vágólapra másolva!
2013.11.15. 17:27
Úgy érzi, egyre jobb erőben van Gareth Bale, ám a Real Madrid labdarúgója azt is gyorsan hozzátette, hogy a legjava még csak ezután jön!

„A legjava még csak most jön! Éppen befejeztem az előszezonomat, és egyre jobban teljesítek – mondta az elhúzódó átigazolása, valamint a kisebb sérülése miatt a nyári felkészülést gyakorlatilag egészben kihagyó, már Madridban, szezon közben pótalapozó Bale. – Csak idő kérdése, hogy mikor leszek újra százszázalékos állapotban. Most mindenki meglátja majd, hogy mire vagyok képes. Szükség van még több munkára, és remélem, hogy jönnek majd a gólok is.”

A walesi szélsőnek nem máshoz, mint a portugál Cristiano Ronaldóhoz kell(ene) felnőnie, akinek amúgy is nagy csodálója.

„Cristiano egészen hihetetlen, képes minden héten mesterhármast szerezni. Megtiszteltetés számomra, hogy egy csapatban játszhatok vele” – mondta Bale, aki egyelőre csak szeretné elérni a 28 éves portugál szezonbeli mutatóit. Cristiano Ronaldo tizenhárom bajnokin 16 gólt és 5 gólpasszt jegyezhetett fel, a BL-ben négy meccsen nyolc gólt és két asszisztot jegyzőkönyvezett. Bale mutatója hét bajnokin három gól és hat gólpassz, a BL-ben egy találat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik