nemzetisport.hu 2017.07.12 19:35 Frissítve: 2017.07.13 13:31

R. Madrid: CR jachtját fegyveres vámtisztek vizsgálták át

Fegyveres vámtisztek állíttatták meg és vizsgálták át Cristiano Ronaldo jachtját, miután az elhagyta a Spanyolországhoz tartozó, Ibizához közeli Formentera szigetét. A portugál sztár várandós barátnőjével, Georgina Rodríguezzel, édesanyjával, valamint további családtagjaival és barátaival tartózkodott a fedélzeten.

 

CR-ék egy éttermet látogattak meg a szigeten, és az onnan való távozás után a nyílt tengeren állították meg őket a hatóságok. A jelentések szerint a rutinellenőrzésnek számító eljárás mintegy másfél órát vett igénybe, a vámtisztek által kért dokumentumokat a portugál ász egyik rokona adta át.

A szakemberek vélhetően a térségben szokásos ellenőrzéseket végezték, annak jártak utána, hogy a tulajdonosok befizették-e a megfelelő adókat.

A spanyol Hola információi szerint az Európa-bajnok labdarúgó mindvégig nyugodtan ült, fel sem állt, hogy megkérdezze a „vendégeket” arról, mi történik. Miután mindent rendben találtak, a vámtisztek elhagyták a járművet.

A spanyol adóügynökség részéről helyi sajtóértesülések szerint nem tervezik kommentálni az esetet.

A Real Madrid kiválósága a nyári vakáció utolsó napjait tölti, hamarosan visszatér a klubjához. 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.09.09 08:56:25

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Az „új Beckham” abban (is) bízik, hogy csapata szabadrúgáshoz jut a Real tizenhatosának környékén...

2017.09.08 11:01:13

Spanyol labdarúgás RITZ BALÁZS

A baszk csapat egyedüli topligásként nem igazolt új futballistát a nyáron • Mi az „anti-Bilbao záradék”? • Griezmann is lehetne bilbaós?

2017.09.06 10:53:10

Spanyol labdarúgás ZSOLDOS BARNA

„Amikor bajba kerülnek, nagyon szenvednek, és sokkal nehezebben állnak talpra, mint a Real Madrid.”

2017.09.04 23:37:47

Spanyol labdarúgás IGLÓI NAGY ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Gerard Piquéről van szó, aki még szerethető figura is lehetne, szép család, aranyos gyermekek, Shakira személyében világhíres énekesnő a párja, és bár vannak, akik vitatják, valójában futballtudása is tiszteletet érdemelne.

2017.09.03 13:00:26

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Gyere haza, veterán!-mozgalom Barcelonában, az Udinese lett az igazi Internacionale, az Atalanta meg „a nyár őrültje”.