Málaga: revánsot vehetnek a Real Madridon Mourinho kijelentései miatt

Vágólapra másolva!
2011.10.21. 22:28
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 9. fordulójának egyik legjobban várt mérkőzése a Málaga–Real Madrid rangadó lesz. Nem hétköznapi előtörténetekkel.

A nyáron elképesztően megerősödött „napos parti" egylet, a Málaga a hatodik helyen áll a bajnoki tabellán, és a hírek szerint a Rubén – Jesús Gámez, Demichelis, Mathijsen, Eliseu – Toulalan, Maresca, Joaquín, Cazorla – S. Fernández, Van Nistelrooy kezdővel várja a királyi gárdát.

A sajtótájékoztatón a hazaiak chilei mestere nem akart realos múltjával és az ellenfél edzőjével, José Mourinhóval korábban folytatott vitáira kitérni.

„Nekem semmit sem kell már bizonyítanom Mourinho előtt – mondta Manuel Pellegrini. – Szombaton futballozni kell, nem a riválissal foglalkozni. El kell felejtenie játékosaimnak, hogy Cristiano Ronaldóval és a többi nagy játékossal állnak szemközt."

A vendégeknél a kezdőbe kerülhet a nyáron érkezett Hamit Altintop; Iker Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Özil, C. Ronaldo és Higuaín mellé.

„Amiket mondtam, sokféleképpen lehet értelmezni. Nem kell a tiszteletlenséget keresni szavaimban, rengeteg közös vonása van a két klubnak – mondta José Mourinho a találkozó előtt, aki szemmel láthatóan nem akart benzint önteni a tűzre, de azért bocsánatot sem kért. – A Málaga nagybevásárlást hajtott végre, és a befektetés arányában egyre jobb lett a csapat. Megpróbálják elérni a Bajnokok Ligáját, az egyik legkeményebb ellenfelünkké váltak. Spanyol és külföldi sztárokat igazoltak, szóval nagyon nehéz ellenfeleink lesznek."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik