La Liga: Nem azt mondtam, hogy Ronaldónak nem kell futnia – Sergio Ramos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.05. 12:56
A Marca című spanyol lap számolt be róla néhány nappal ezelőtt, hogy a Real Madrid technikai személyzetének és játékosainak megbeszélésén Sergio Ramos kijelentette: a csapatban Cristiano Ronaldo az egyetlen, akinek nem kell futnia, mert hatvan gólt szerez. A spanyol védő most azt állítja: ő nem mondott ilyet.

Sergio Ramos az Eibar 4–1-es legyőzése után cáfolta meg a spanyol lapban megjelent hírt.Sergio Ramos az Eibar 4–1-es legyőzése után cáfolta meg a spanyol lapban megjelent hírt.

„Nem az igazság jelent meg. Én nem azt mondtam, hogy Ronaldónak nem kell futnia. Ha valaki megír egy hírt, akkor jól kell informálódnia vagy mindent leellenőriznie. Vagy másik informátor után néznie. Értem én, hogy el kell adni az újságokat, de akkor is a hitelesség kellene, hogy legyen a legfontosabb szempont” – jelentette ki.

Arról nem beszélt, hogy akkor valójában mi hangozhatott el a megbeszélésen. Ronaldo egyébként sem nem futott, sem nem lőtt gólt az Eibar ellen, ugyanis bokasérülése miatt nem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik