La Liga: Barca? Real? Döntött az egyik legnagyobb spanyol tehetség – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.08. 13:49
null
Úgy néz ki, hogy az U21-es Eb legjobb játékosának megválasztott Ceballos a Real Madridnál folytatja (Fotó: AFP)
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madridnál folytatja pályafutását a Real Betis utánpótlás-válogatott futballistája, Dani Ceballos.

 

A 20 esztendős középpályás teljesítményét a Real Madrid már hónapok óta figyelemmel követi, az utóbbi időben azonban az FC Barcelona érdeklődése tűnt komolyabbnak. A Betis elnöke, Lorenzo Serra Ferrer a Marcának elárulta, hogy a katalánok kérdezősködtek a korosztályos válogatott futballistáról, miközben a két klub Cristian Tello átigazolásáról tárgyalt. A sevillai egyesület első embere ugyanakkor kijelentette, egyelőre nem született megállapodás a felek között.

Az előző spanyol bajnoki szezonban 30 mérkőzésen két gólt szerző és két gólpasszt jegyző Ceballos szerződésében 15 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ami nyilvánvalóan a Barcelonának és a Real Madridnak sem okozna gondot, így a futballista dönthet arról, hogy melyik csapatban szeretné folytatni a pályafutását.

Nos, a legfrissebb hírek szerint Ceballos úgy határozott, hogy a Real Madridhoz szerződik. Spanyol értesülések szerint a királyi gárda 15 millió eurót fizet a Betisnek, ez az összeg később – különböző feltételek teljesülése esetén – 18 millióra nőhet. Az U21-es Európa-bajnokság álomcsapatába bekerülő és a torna legjobb játékosának megválasztott Ceballos hétfőn esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és ha mindent rendben találnak, aláírja hat évre szóló szerződését az új klubjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik