Barca: Neymar óriási butaságot csinált – kihagyhatja a Clásicót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.09. 12:05
null
Neymarnak nem volt jó estéje a La Rosaledában (Fotó: AFP)
A Barcelona szurkolói nemcsak amiatt lehetnek bánatosak, hogy kedvenceik szombaton 2–0-s vereséget szenvedtek a Málaga vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 31. fordulójában – így a hátrányuk három pontra nőtt az egy meccsel kevesebbet játszó, listavezető Real Madrid mögött –, hanem azért is, mert Neymar piros lapot kapott, és könnyen elképzelhető, hogy eltiltás miatt az el Clásicóról is lemarad.

A brazil klasszist a Málagában rendezett mérkőzés 65. percében állította ki Jesús Gil Manzano játékvezető, miután durván – és teljesen fölöslegesen – szabálytalankodott ellenfelével szemben.

A televíziós felvételekből nem derült ki egyértelműen, hogy Neymart második sárga lappal küldte le a pályáról a bíró, ami alapesetben egymeccses eltiltást von maga után. Igen ám, de a Barcelona játékosa az öltöző felé vezető úton gúnyosan megtapsolta a negyedik játékvezetőt, ez pedig további következményekkel járhat.

Könnyen elképzelhető, hogy Neymar két- vagy három meccses eltiltást kap, ami azt jelentené, hogy a Real Sociedad elleni hazai mérkőzés mellett a Real Madrid elleni idegenbeli csúcsrangadót is kihagyná.

A barcelonai illetőségű Sport felidézi, hogy 2012 őszén Szofian Fegulit, a Valencia akkori játékosát a fegyelmi bizottság három mérkőzésre szóló eltiltással büntette, miután a kiállítása után megtapsolta a bírói ítéletet.

NEYMAR KIÁLLÍTÁSA


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik