Barca: a klub engedélyével Coutinho visszatért Liverpoolba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.30. 08:06
Az FC Barcelona engedélyével Philippe Coutinho visszarepült Liverpoolba, hogy kedden egy vacsora keretein belül elbúcsúzzon korábbi klubjától és csapattársaitól.

A katalánok a téli átigazolási időszakban 120 millió eurót fizettek a 26 éves brazil középpályásért, aki a tárgyalások során abbéli reményét fejezte ki, lesz lehetősége visszatérni Liverpoolba, hogy méltó módon elbúcsúzzon korábbi játékostársaitól.120 millió eurót fizettek a 26 éves brazil középpályásért, aki a tárgyalások során abbéli reményét fejezte ki, lesz lehetősége visszatérni Liverpoolba, hogy méltó módon elbúcsúzzon korábbi játékostársaitól.

A barcelonai illetőségű Sport napilap hétfőn fotókkal alátámasztva arról számolt be, hogy Coutinho az Alavés elleni bajnokit (2–1) követő regenerációs edzés után visszarepült a szigetországba, ahol kedden, Liverpoolba szerződésének ötödik évfordulóján egy vacsora keretein belül végérvényesen elköszön az angol klubtól.

Más kérdés, hogy a „vörösök” kedd este bajnoki mérkőzést játszanak a Huddersfield Town vendégeként…

Ernesto Valverde, a Barcelona vezetőedzője keddre pihenőnapot adott futballistáinak, akik szerdán folytatják a felkészülést a Valencia elleni kupaelődöntő első mérkőzésére.

Coutinho a barcelonai reptéren (Fotók: Sport)
Coutinho a barcelonai reptéren (Fotók: Sport)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik