Laporta szerint Mbappé tönkreteszi a Real Madrid öltözőjét

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.03.22. 16:48
FC Barcelona v Real Madrid - Liga F
Laporta szerint nem biztos, hogy Mbappé leigazolása olyan jó ötlet (Fotó: Getty Images)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona elnökének, Joan Laportának meglehetősen konkrét véleménye van arról, hogy Kylian Mbappé a nyáron a Real Madridba szerződhet. Az elnök úgy látja: még az sem biztos, hogy létrejön az üzlet, de ha meg is valósul, a világklasszis francia támadó biztosan tönkreteszi majd a hangulatot a „királyiak” öltözőjében.

 

Mint arról már többször is hírt adtunk, Kylian Mbappé bejelentette, hogy a nyáron elhagyja a Paris Saint-Germaint. A világbajnok francia támadó hivatalosan egyelőre nem mondta meg, hol folytatja pályafutását, de a legtöbb helyen már kész tényként kezelik a Real Madridba igazolását.

Az esetleges átigazolásról megvan a véleménye Joan Laportának is, aki szerint Mbappé megszerzése – ha egyáltalán megvalósul – komoly áldozatokkal jár, és ha végül össze is jön az üzlet, Mbappé jelenléte biztosan rossz hatással lesz majd a Real Madrid öltözőjére. Nem beszélve arról, hogy Vinícius Júnior helye is kérdésessé válhat, legalábbis az elnök szerint.

„Hogy irigykedem-e a Madridra Mbappé miatt? Egyáltalán nem – kezdte Laporta egy barcelonai rendezvényen. – Ráadásul még azt sem tudjuk, hogy tényleg hozzájuk igazol-e. Majd meglátjuk, erről nincs információm, csak benyomásom. Ám akad egy kis probléma: ha le is igazolják, akkor el kell adniuk egy játékost, nem? Mert ez esetben két nagyon minőségi játékos lenne ugyanazon a poszton. És ott vannak még az összegek, amikről hallani. Ez biztos tönkreteszi majd az öltözőt. Szóval nem lesz ajándék.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik