La Liga: a Real Madrid tehetségével erősít a Valencia

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.29. 12:40
Peter González (középen) lehet a Valencia első téli szerzeménye (Fotó: Imago Images)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) érdekelt Valencia az idény végéig kölcsönvette a Real Madrid második számú csapatában (Real Madrid Castilla) szereplő spanyol-dominikai szélsőt, Peter Gonzálezt – jelentette be a Castilla vezetőedzője, Raúl González.

„A helyzetét holnap (hétfőn – a szerk.) fogják tisztázni, a klubok már megegyeztek nyilatkozta vasárnap a korábbi kiváló csatár, Raúl. – Már csak a papírokat kell aláírni. A legjobbakat kívánom neki. Már a nyáron érezni lehetett, hogy a fejlődésének jelenlegi szakasza a végéhez ért.”

A Rubén Baraja által irányított együttes a jelenlegi idény végéig veszi kölcsön a 21 éves labdarúgót, s ha elégedett a teljesítményével, véglegesen is megszerezheti a játékjogát. Ebben az esetben a királyi gárda részesedést kapna a Peter későbbi átigazolási díjából – írja számos átigazolásokra szakosodott forrás, így az olasz újságíró, Nicolo Schira is.

Peter González a spanyol harmadosztály jelenlegi kiírásában 18 meccsen lépett pályára, melyeken két gólt, illetve gólpasszt jegyzett.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik