Real Madrid: Kroos Hazard-ral szúrt oda Bellinghamnek

Vágólapra másolva!
2023.06.14. 21:02
null
Toni Kroos Eden Hazard-ral példálozva próbálta óva inteni Jude Bellinghamet (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, szerdán a Real Madrid hivatalosan is bemutatta a német Borussia Dortmundtól érkezett angol tehetséget, a 103 millió euróért megszerzett Jude Bellinghamet, ám a bejelentés után a „királyiak” német támadója, Toni Kroos távozó csapattársával, Eden Hazard-ral példálozva szúrt oda Bellinghamnek.

 

Mint ismert, 2019-ben a Real Madrid 100 millió eurót fizetett a Chelsea-nek Eden Hazard-ért, de a belga finoman fogalmazva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért nemrég biztossá vált, hogy szerződése lejártával távozik.

A Hazard-ral nem volt felhőtlen a kapcsolata Toni Kroosnak, aki már korábban is odaszúrt csapattársának, de most a Real Madrid legfrissebb szerzeményét próbálta óva inteni a lazsálástól – a belgával példálozva.

„103 millió eurós átigazolási díj? Volt egy másik játékosunk, aki sok pénzért jött és gyakorlatilag hagyta meghalni a karrierjét” – mondta Kroos az Einfach mal Lupen nevű podcastjében, üzenve Jude Bellinghamnek.

A német középpályás a műsorban egyébként pozitívan nyilatkozott Bellinghamról. Kroos elismerte, hogy nem látta a Dortmund összes mérkőzését a mögöttünk hagyott idényből, de amiket igen, azokon a német szerint az angol „nagyon-nagyon jól játszott.”

„Szerintem a korához képest nagyon sokáig eljutott. Egy topjátékos, akire sok csapat vágyott a minőség és a kor egyvelege miatt. Ha a Real Madrid ennyi pénzt fektet bele, reméllhetőleg nagyon jó igazolás lesz számunkra” – mondta Kroos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik