Barca: Messi visszatérhet, Valdés kikerült a keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.04. 14:09
A spanyol labdarúgó-bajnokságban (Primera División) listavezető Barcelona a hétvégén visszakapja két legnevesebb hiányzóját a Bayern München elleni BL-elődöntő visszavágóról: öltözői hírek szerint Lionel Messi és Sergio Busquets is teljes értékű munkát végzett a szombati edzésen, így mindketten bevethetőek lesznek a Real Betis elleni összecsapáson – számolt be a Barcelona hivatalos honlapja.

A négyszeres aranylabdás, térdszalagsérüléssel bajlódó Messi és a lágyékánál megsérülő Busquets sem léphetett pályára a Bayern München Camp Nouban aratott 3–0-s győzelme alkalmával, Messi a kispadról, Busquets pedig a lelátóról volt kénytelen végignézni, ahogy a bajorok 7–0-s összesítéssel ütik ki a BL-ből a katalán óriást.

A visszatérők mellett hiányzói is lesznek a Barcelonának a spanyol bajnokság 34. fordulójában: Víctor Valdésnek a bal lábfejében újult ki egy januári sérülése, külön edzett a társaktól, helyette Pinto veheti fel a kesztyűt, Pedro pedig gyomorbántalmak miatt maródi.

A Barcelona tizenegy pont előnnyel vezeti a spanyol tabellát öt fordulóval a bajnokság vége előtt, öt mérkőzésen öt pontra van szüksége ahhoz, hogy öt éven belül negyedszer is a Primera División legjobb csapata legyen. Behozhatatlan előnyre már ebben a fordulóban is szert tehet a Barca, feltéve, hogy a második Real Madrid nem nyer szombat este a Valladolid ellen, Messiék pedig legyőzik a Betist.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik