Nikola Zigics számára a Premiership maga lenne a Paradicsom

Vágólapra másolva!
2007.03.06. 17:08
Remekül játszik a Racing Santander együttesében Nikola Zigics. A szerb támadó remek párost alkot Pedro Munitisszel, és jó szereplése felkeltette több neves klub érdeklődését is.
Nikola Zigics
Nikola Zigics
Nikola Zigics
Nikola Zigics
Dörzsölhetik a kezüket a Racing Santandernél, hiszen hatalmas üzletet csináltak a nyáron Nikola Zigics leigazolásával.

A hatalmas termetű szerb csatár hamar beilleszkedett a spanyol klub játékrendszerébe, 21 bajnoki mérkőzésén hét gólt szerzett, valamint négy gólpasszt is kiosztott – elsősorban támadótársának, Pedro Munitisnek, akivel remekül megértik egymást.

Bő egy héttel ezelőtt Zigics elismerte, hogy tárgyalásban áll a Juventus vezetőivel. A jelenleg a Serie B-ben szereplő olasz együttes David Trezeguet pótlására szemelte ki a vb-n is szereplő futballistát – amennyiben a francia csatár távozik Torinóból.

Az olasz együttes mellett több angol klub is számítana a 202 centiméter magas center szolgálataira, közülük a Tottenham 12 millió eurót is szánna a csatár megszerzésére.
„A Premiership egy ilyen típusú csatár számára maga a Paradicsom.” – értékelt Zigics, valószínűleg Peter Crouch-ra, a Liverpool hasonlóan magas támadójára gondolva.

Zigics Mido helyére érkezhet Londonba, aki várhatóan távozik a nyáron, de a Tottenhamnél játszik jelenleg Robbie Keane, Jermain Defoe és Dimitar Berbatov is, akik egyaránt remek csatárok.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik