Videó: ma 16 éves a gól, amely a tiniből 30 milliós csatárt csinált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 08:59
1999. december 19-én egy 17 éves olasz srác olyat művelt, amire nagyon kevesen számítottak. Egy Bari–Internazionale olasz bajnoki mérkőzésen 1–1-es állásnál a 88. percben fantasztikus, és nem utolsó sorban győztes gólt szerzett a délolasz csapatnak a gigász milánóiak ellen. A neve: Antonio Cassano!

„Che gol, che gol” – Cassano első Serie A-s gólja egy minden elemében nagyszerű találat volt, meg is kapta a Fantantonio becenevet. Két évvel később elvitte a Roma, nagyjából 30 millió euró körüli összegért, 2006-ban pedig a Real Madridhoz került, de ekkor már csak ötmillió eurót fizettek érte, innentől a pályafutása csalódás kategória, főleg ahhoz képest, amit a tehetsége ígért.

2008-tól a Sampdoria, a Milan, az Inter, a Parma és ismét a Sampdoria jött, Cassano jellemzően egyik klubjánál sem tudott nyugton maradni, szinte mindenhol balhék, összezördülések kísérték a temperamentumos játékos útját. 2011-ben – a Milan játékosaként – kapott egy stroke-ot, de felépült, és tudta folytatni a játékot. Az olasz válogatottban 39 mérkőzésen 10 gólig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik