Serie A: Luis Enrique már tudja, marad-e Rómában, de titkolózik

Vágólapra másolva!
2012.05.02. 15:20
Címkék
Luis Enrique, az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik helyén álló Roma szakvezetője már ismeri a választ a sorsát firtató kérdésre, de egyelőre nem tárta a nyilvánosság elé. Portugáliából származó hírek szerint André Villas-Boas római kinevezése már csak idő kérdése.

„Két eset lehetséges: megyek vagy maradok″ – válaszolta a kedd esti bajnoki mérkőzést (Chievo–Roma 0–0) követő sajtótájékoztatón újságírói kérdésre, hozzátéve, hogy ő a maga részéről már meghozta a döntését.

„Teljesen bizonyos vagyok abban, mit fogok csinálni, de ezt most nem fogom önöknek elárulni. A csapattal sem beszéltem még erről, mert ha megtettem volna, a következő percben az egész világ erről beszélt volna″ – mondta a spanyol tréner.

Luis Enriquét 2013-ig köti szerződés a „farkasokhoz", de a csapat nem a terveknek megfelelően szerepel, ezért az olasz sajtóban napi szinten folynak a találgatások az elbocsátásáról, illetve arról, ki lesz az utódja – a legtöbbször a Chelsea-től tavasszal menesztett André Villas-Boas neve hangzik el.

Az olasz Corriere dello Sport szerdán a portugál sportlapra, az A Bolára hivatkozva arról ír: Lisszabonban szinte tényként kezelik Villas-Boas közelgő római kinevezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik