HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.05 10:31 Frissítve: 2018.05.05 11:47

Serie A: Real? Dortmund? Inkább az Interhez megy a szupertehetség!

A Racing Club labdarúgócsapatának elnöke megerősítette, hogy hamarosan az olasz Interhez szerződik a 20 esztendős Lautaro Martínez.

HIRDETÉS
A Real és a BVB helyett az Interhez megy Lautaro Martínez (Fotó: AFP)

 

A szupertehetségnek tartott csatár idén márciusban az argentin felnőttválogatottban is bemutatkozott már – Lautaro Martínezzel kapcsolatban sokáig pedzegették, hogy a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund is mindent bevet, hogy megszerezze a fiatal támadót, ám Martínez ügynöke korábban elárulta, hogy a játékossal már megegyezett az Internazionale.

Most a Racing Club elnöke is megerősítette ezt, hozzátéve, már a papírokat is aláírták a felek.

„Martínezt már eladtuk az Internek, a papírok a júniusi átigazolásáról már szignózva vannak – idézi a Radio El Mundo Victor Blancót, az argentin egyesület első emberét. – Nem szeretnék hamis elvárásokat kelteni a szurkolóinkba. Hamarosan Olaszországba utazunk, hogy Martínezt legalább decemberig megpróbáljuk kölcsönbe visszahozni, de minden tőle függ, attól, hogy ő mit szeretne.”

Úgy tudni, Martínezért az Inter 25 millió eurót fizet a Racingnak, valamint az argentin egyesület tízszázalékos részesedést kap, ha a fekete-kékek továbbadnák a jövőben a csatárt.

Lautaro Martínez a futó idényben 22 mérkőzésen összesen 15-ször volt eredményes, emellett kiosztott öt gólpasszt is. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 10 millió euróra becsüli.

Lautaro Martínez

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS