HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.05 10:31 Frissítve: 2018.05.05 11:47

Serie A: Real? Dortmund? Inkább az Interhez megy a szupertehetség!

A Racing Club labdarúgócsapatának elnöke megerősítette, hogy hamarosan az olasz Interhez szerződik a 20 esztendős Lautaro Martínez.

HIRDETÉS
A Real és a BVB helyett az Interhez megy Lautaro Martínez (Fotó: AFP)

 

A szupertehetségnek tartott csatár idén márciusban az argentin felnőttválogatottban is bemutatkozott már – Lautaro Martínezzel kapcsolatban sokáig pedzegették, hogy a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund is mindent bevet, hogy megszerezze a fiatal támadót, ám Martínez ügynöke korábban elárulta, hogy a játékossal már megegyezett az Internazionale.

Most a Racing Club elnöke is megerősítette ezt, hozzátéve, már a papírokat is aláírták a felek.

„Martínezt már eladtuk az Internek, a papírok a júniusi átigazolásáról már szignózva vannak – idézi a Radio El Mundo Victor Blancót, az argentin egyesület első emberét. – Nem szeretnék hamis elvárásokat kelteni a szurkolóinkba. Hamarosan Olaszországba utazunk, hogy Martínezt legalább decemberig megpróbáljuk kölcsönbe visszahozni, de minden tőle függ, attól, hogy ő mit szeretne.”

Úgy tudni, Martínezért az Inter 25 millió eurót fizet a Racingnak, valamint az argentin egyesület tízszázalékos részesedést kap, ha a fekete-kékek továbbadnák a jövőben a csatárt.

Lautaro Martínez a futó idényben 22 mérkőzésen összesen 15-ször volt eredményes, emellett kiosztott öt gólpasszt is. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 10 millió euróra becsüli.

Lautaro Martínez

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS