HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.10.09 11:59 Frissítve: 2015.02.07 02:21

Roma: „Nagyon erősek vagyunk, még a Juvénél is jobbak”

Az olasz AS Roma labdarúgócsapatának tulajdonosa, James Pallotta szerint együttese erősebb, mint a Juventus, és kitért csapata leggyorsabb játékosaira is.

HIRDETÉS

 

A „farkasok” 3–2-re kikaptak a „zebrák” otthonában, így hárompontos hátrányba kerültek a bajnoki címért folytatott versenyfutásban, de az elnök elégedett.

„Szerintem még jobbak is voltunk – mondta Pallotta. – A vasárnapi rangadó játéka mondatja ezt velem, még ha végül ki is kaptunk. Hogy megnyerhetjük-e a scudettót? Meg, persze, hiszek benne.”

„Előfordulhatnak játékvezetői hibák, ahogyan a játékosok is ronthatnak, ezt el kell fogadni. De Torinóban egy percig sem éreztem úgy, hogy alárendelt szerepet játszanánk, és ugyanígy gondolnám akkor is, ha Totti kihagyja a büntetőjét, és Gervinho nem ad gólpasszt Iturbének. Nagyon erősek vagyunk, rengeteg tehetséggel, és csak jobbak lehetünk, mivel sokan még csak egy éve játszanak együtt a csapatban” – adott hangot bizakodásának a Roma tulajdonosa.

Pallottát arról is kérdezték, hogy ki a gyorsabb a csapatából, Gervinho vagy Juan Iturbe.

„Elmagyarázom a különbséget. Gervinho összezavarja az ellenfelet a gyors irányváltásaival és az azokból történő megiramodásaival. Iturbe más stílusú, ő olyan, mint Usain Bolt. Száz méteren keresztül, egyenesen a cél felé fut, és nem áll meg. Amikor két ilyen játékost tud Totti helyzetbe hozni, az örömteli, ő képes eldönteni, melyiküket hogyan kell kiszolgálni. Nem tudom, ki a gyorsabb kettejük közül. Talán a karácsonyi bulin rendezünk egy versenyt, és kiderítjük...” – mondta a „farkasok” első számú embere.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS