HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.03.27 15:30 Frissítve: 2013.02.06 02:32

Nedved már ki sem jár a „zebrák” meccseire

Nem csak a szurkolók, hanem Pavel Nedved, a klub korábbi aranylabdása is elégedetlen a Juventus szezonbeli teljesítményével. Az elmúlt idény végén visszavonult cseh klasszis nem érti, mi történhetett szeretett klubjánál...

HIRDETÉS

 

Nedved meglepődött a Juve gyengélkedésén (Fotó: Action Images)
Nedved meglepődött a Juve gyengélkedésén
(Fotó: Action Images)

„Már nem is járok ki a stadionba, mivel kényelmetlenül érzem magam – nyilatkozta Nedved a Tuttosportnak, majd sok Juventus-drukker véleményét fogalmazta meg. – Még mindig figyelemmel követem a csapat szereplését, de a helyzet elszomorít. Egyszerűen hihetetlen, ami történik."

„Kiestünk a kupákból, egy hét alatt az Európa-liga megnyerésével és a negyedik hely megszerzésével kapcsolatos reményeink is szertefoszlottak – hitetlenkedett a csehek korábbi aranylabdása, aki az előző szezon végén vonult vissza. – Sohasem gondoltam volna, hogy ez történik majd, amikor visszavonulok, ráadásul a csapat erősebb, mint az előző idényben."

A 37 éves korábbi klasszis ugyanakkor bízik abban, hogy a hullámvölgy nem tart sokáig:

„Úgy gondolom, a keretben nagy lehetőségek vannak, csak meg kell találni a megfelelő módot arra, hogy ezt is meg is mutathassák."

A Juventus jelenleg csak a hetedik helyen szerénykedik a bajnokságban, miután csütörtökön 3–1-es vereséget szenvedett a Napoli otthonában. A torinóiak holnap javíthatnak, délután három órakor az Atalantát fogadják.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS