HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.03.27 15:30 Frissítve: 2013.02.06 02:32

Nedved már ki sem jár a „zebrák” meccseire

Nem csak a szurkolók, hanem Pavel Nedved, a klub korábbi aranylabdása is elégedetlen a Juventus szezonbeli teljesítményével. Az elmúlt idény végén visszavonult cseh klasszis nem érti, mi történhetett szeretett klubjánál...

HIRDETÉS

 

Nedved meglepődött a Juve gyengélkedésén (Fotó: Action Images)
Nedved meglepődött a Juve gyengélkedésén
(Fotó: Action Images)

„Már nem is járok ki a stadionba, mivel kényelmetlenül érzem magam – nyilatkozta Nedved a Tuttosportnak, majd sok Juventus-drukker véleményét fogalmazta meg. – Még mindig figyelemmel követem a csapat szereplését, de a helyzet elszomorít. Egyszerűen hihetetlen, ami történik."

„Kiestünk a kupákból, egy hét alatt az Európa-liga megnyerésével és a negyedik hely megszerzésével kapcsolatos reményeink is szertefoszlottak – hitetlenkedett a csehek korábbi aranylabdása, aki az előző szezon végén vonult vissza. – Sohasem gondoltam volna, hogy ez történik majd, amikor visszavonulok, ráadásul a csapat erősebb, mint az előző idényben."

A 37 éves korábbi klasszis ugyanakkor bízik abban, hogy a hullámvölgy nem tart sokáig:

„Úgy gondolom, a keretben nagy lehetőségek vannak, csak meg kell találni a megfelelő módot arra, hogy ezt is meg is mutathassák."

A Juventus jelenleg csak a hetedik helyen szerénykedik a bajnokságban, miután csütörtökön 3–1-es vereséget szenvedett a Napoli otthonában. A torinóiak holnap javíthatnak, délután három órakor az Atalantát fogadják.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS