Juve: Pogba soha nem mondta, hogy a Realban akar játszani

Vágólapra másolva!
2014.05.09. 15:02
Az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtóban számos klubbal hírbe hozták már a Juventus francia válogatott középpályását, Paul Pogbát, aki azonban a La Stampának adott interjúban elmondta, nem fordult meg a fejében a távozás gondolata.

„Soha nem gondolkodtam azon, hogy elhagyom a Juventust, a jövőm itt van. Miért is mennék el? Élő szerződés köt a csapathoz, jól érzem magam, nem is értem, miről beszélünk" – fogalmazott a jövőjével kapcsolatban a La Stampának adott interjúban a torinóiak 21 éves francia középpályása, Paul Pogba.

A játékos arra a héten megjelent pletykára is reagált, mely szerint csillagászati összegért cserébe a Real Madridhoz igazolhat.

„Hogy mi a véleményem Zidane hívásáról? Szeretném tudni, hogy honnan származik ez az információ, talán látta bárki is a számát a telefonomban? Soha nem mondtam, hogy a Real Madridban akarok játszani. Csak annyit jegyeztem meg, hogy a Real ugyanolyan nagy klub, mint a Juventus vagy a Manchester United” – fogalmazott Pogba.

A Juventus játékosa (aki korábban a Manchester Unitednél is megfordult) arról is beszélt, hogy korábban külsőleg gyakran összekeverték Mario Balotellivel, de mióta két éve gólt lőtt a Napoli ellen, az emberek már tudják, ki is az a Paul Pogba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik