Inter: sorozatban öt 11-est védett a büntetők szlovén réme

Vágólapra másolva!
2014.11.10. 18:45
Samir Handanovic, a Serie A-ban szereplő Internazionale kapusa a 2014–2015-ös szezonban az Inter ellen befújt mindhárom büntetőt kivédte, sorozatban öt, összesen húsz hárított tizenegyesnél jár karrierje során.

Íme, a 30 éves szlovén válogatott legutóbbi öt hárított büntetője, vasárnap a Verona ellen 2–2-re végződő olasz bajnokin Luca Toni próbálkozását is megfogta. Nem parádés kísérletek, de ez a kapus érdemeiből mit sem vesz el. Érdemes figyelni, hogy a végsőkig kivár a gólvonalon állva. a Verona ellen 2–2-re végződő olasz bajnokin Luca Toni próbálkozását is megfogta. Nem parádés kísérletek, de ez a kapus érdemeiből mit sem vesz el. Érdemes figyelni, hogy a végsőkig kivár a gólvonalon állva.

A La Gazzetta Sport Handanovic teljesítménye előtt tisztelegve összegyűjtötte karrierje összes hárított büntetőjét a Seria A-ból. Húsznál jár, néggyel van lemaradva Gianluca Pagliucától. A 2010–2011-es szezonban (az Udinese játékosaként) összesen hat büntetőt fogott meg, amellyel egy 1948–49-es olasz csúcsot állított be.

Nem mellesleg, Samir Handanovic idősebb unokatestvére, a BL-ben szereplő Maribor hálóját őrző Jasmin Handanovic a múlt héten hárította Európa egyik legbiztosabb lábú végrehajtója, Eden Hazard tizenegyesét, így pontot mentett a szlovén csapatnak a Chelsea ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik