Inter: „Nem olvasok újságot, nem nézek tv-t sem… csak pornót”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 13:17
Roberto Mancini, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale vezetőedzője igen bizarr válasszal rukkolt elő, amikor újságírók a játékosáról kérdezték.

Az utóbbi napokban rengeteg pletyka látott napvilágot az argentin Mauro Icardi távozásával kapcsolatban, miután a támadó felesége – és egyben ügynöke – Wanda Nara úgy nyilatkozott, férjének több ajánlata is van.Wanda Nara úgy nyilatkozott, férjének több ajánlata is van.

„Milánóban akarunk maradni. Az Inter Icardi szerződésének meghosszabbítását ígérte, ezért bízom benne. Tavaly elfogadtuk a fizetéscsökkentést, lemondtunk a Mauro személyéhez fűződő reklámjogok feléről, és hogy ne legyen kilépési záradék a megállapodásból.”

„Az Internek meg kell tartania az ígéretét. Valóban vannak ajánlatok, de én nem tárgyalok másokkal. Pedig keresett az Arsenal, a Tottenham, az Atlético Marid, a Napoli és a Roma is.”

Az újságírók a 23 éves argentin lehetséges távozásával kapcsolatban faggatták Roberto Mancinit, az Inter trénerét, aki nem mindennapi választ adott a kérdésre.

„Nem találkoztam ezekkel a hírekkel, nem olvastam semmit. Nem is tudom, miért mondják nekem mindezeket, én a vezetőedző vagyok, ezek nem tartoznak rám. Icardi az edzéseken mindent belead, számomra csak ez fontos. Nem szoktam újságokat olvasni, rádiót sem hallgatok, sőt, televíziót sem nézek... csak pornófilmet!” – mondta röhögve az 51 éves szakember az újságíróknak, aztán persze hozzátette, természetesen csak viccelt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik