Inter: Icardi felesége nem tartja magát pénzsóvárnak, de…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 12:51
Bekeményített Wanda Nara, az olasz Internazionaléban játszó Mauro Icardi felesége, egyben ügynöke, aki új szerződést követel férjének, és már a sajtóban is üzent.

Wanda Nara néhány napja gyanús üzenettel jelentkezett a Twitteren, ahol csak annyit írt, hogy „#calciomercato”, azaz futballpiac. Ebből máris mindenki arra gondolt, hogy 23 éves férje nem marad az Interben. Wanda Nara néhány napja gyanús üzenettel jelentkezett a Twitteren, ahol csak annyit írt, hogy „#calciomercato”, azaz futballpiac. Ebből máris mindenki arra gondolt, hogy 23 éves férje nem marad az Interben.

Az üzenetet a hölgy a Corriere della Serában tisztázta – vagy erősítette meg.

„Milánóban akarunk maradni. Az emberek szerint pénzsóvár vagyok, de ez nem igaz. Az Inter hazudik. Nem mondhatja, hogy Mauro nem eladó, hogy aztán mégis meghallgassa más klubok ajánlatait – mondta Nara. – Az Inter a szerződés meghosszabbítását ígérte, ezért bízom benne. Tavaly elfogadtuk a fizetéscsökkentést, lemondtunk a Mauro személyéhez fűződő reklámjogok feléről, és hogy ne legyen kilépési záradék a megállapodásból.”

Nara azt cáfolta, hogy más klubokkal tárgyalna.

„Az Internek meg kell tartania az ígéretét. Valóban vannak ajánlatok, de én nem tárgyalok másokkal. Pedig keresett az Arsenal, a Tottenham, az Atlético Madrid, a Napoli és a Roma is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik