Juventus: Pogba hibát követ el, ha a Realhoz igazol - Emerson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 11:00
Emerson szerint – aki korábban a Juventus labdarúgócsapatától igazolt át a Real Madridhoz – Paul Pogba nem döntene jól, ha a királyiakhoz szerződne.

A korábbi brazil középpályás 2006 nyarán lett a Real Madrid játékosa, de csak egy szezont töltött a spanyol fővárosban, utána visszatért Olaszországba a Milanhoz.

„Pogbának nem szabad elkövetnie ugyanazt a hibát, amit én tettem – mondta Emerson a Tuttosportnak. – Mindent újra kell kezdened, ha átigazolsz egy új csapathoz.”

A 21 éves középpályás ügynöke, Mino Raiola szerint Pogba biztosan távozik Torinóból, annak ellenére, hogyoktóberben három évvel meghosszabbította a szerződését. A kérő azonban kénytelen legalább 100 millió eurót fizetni, ha el akarja csábítani a 22-szeres francia válogatottat

„Pogbának Andrea Pirlóhoz hasonlóan különleges a szerepe a Juventusnál, így kétszer is meggondolnám a helyében, hogy elhagyjam a Juvét a madridiakért. Nem minden van aranyból a Realnál, a szurkolóknak nagyok az igényeik. Ha új játékos érkezik, azt várják tőle, hogy ő jelentse a különbséget a meccseken, s még inkább, ha valóban százmillió eurót fizetnek ki érte.”

„Cristiano Ronaldo más eset. Őt mindig támogatják a drukkerek amiatt, amit már elért a csapatnál, ám az új játékosoknak nehéz lehet azonnal maradandót alkotniuk. A Real Madrid a világ egyik legjobb klubja, de a Juventus is hamarosan a régi fényében tündököl majd. Olaszországban már egyeduralkodó, nemsokára jönnek az európai sikerek is.”

Pogba 2012-ben érkezett Manchesterből a Juventushoz, amellyel két olasz bajnoki címet nyert. Ebben a szezonban 26 meccsen nyolc gólt szerzett, ő a „zebrák" egyik legjobbja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik